10 اصل که هر تصویرگر باید بداند ؛ در جشن 40 سالگی موسسه ی تبلیغاتی فولیو ؛ به نکات مفیدی در زمینه ی تصویرسازی اشاره شد ، که هر تصویرگر باید آن ها را بداند . این آژانس اشاره می کند که کسب و کار تصویری دراین 4 دهه از فعالیت مستمرش ، تغییربسیاری کرده است ؛ از تصویرسازی دستی و سنتیِ تصویرسازان سرتاسر جهان گرفته تا تصاویر گرافیکی و انیمیشن های سه بعدی چند دقیقه ای. به عبارتی کلید موفقیت دراین مسیر طولانی به کلی تغییر یافته است .
موسسه ی فولیو طیف وسیعی از هنرمندان تجاری را همچون هئیت تحریریه و بخش انتشارات تا خروجی تصاویر در قالب انیمیشن و تصاویر دیجیتالی را شامل می شود. آغاز به کار این موسسه از سال 1976 توسط “نیکولاس داو ” از یک فروشگاه زیرزمینی کوچک آغاز شد که با همکاری دوست تصویرگرش ” جورج آندر وود ” – که کاور آخرین آلبوم ” دیوید بوئی ” را طراحی کرده بود –شروع بکار کرد. از آن پس ، موسسه فولیو برای بسیاری از کمپانی های تبلیغاتی و برندهای تجاری همچون لوگو ی هواپیمایی بریتانیا سفارش گرفتند و مشتریان فعلی آنها را آرایه ی عظیمی از نامها و برندهای بزرگی همچون : کوکا کولا ، اپل ، ادوب ، فورد ، بی بی سی ، گوگل و … را شامل می شود. در واقع ثروت این موسسه تجربه ی سالها کار در کنار نیکولاس و بهره گیری از دانش و تجربه ی وی محسوب می شود .
در زیر فهرستی از 10 اصل که هر تصویرگر باید آنها را بداند ؛ به همراه نمونه آثاری از تصویرگران به شما ارائه می گردد:
اصل اول – طراحی را یاد بگیرید
این ممکن است برای شما آشکار و روشن باشد اما ما شاهد تعداد بیشماری تصویرگر مشتاق هستیم که نمی خواهند این مهارت اساسی را از دست بدهند . اگر چه شاید باورش برای شما سخت باشد ، بااین حال می توانید این مرحله را حتی در نرم افزار آدوب ایلوستریتور نیز بگذرانید ؛ چرا که تکنولوژی بکلی تغییر کرده است . بنابراین پایه ی تصویرسازی ، یادگیری طراحی است .
اصل دوم – انعطاف پذیر باشید (مقاوم باشید)
به جرات می توان گفت برترین تصویرگران جهان اغلب در حال تقلید هستند، اما هرگز کپی نمی کنند. سبک شخصی خود را در طیف های موضوعی مختلف گسترش دهید. کشف کنید که چگونه سبک و استایل شخصی خود را در قالبهای مختلف موضوعی همچون مردم ، حیوانات ، نقشه ها ، آیکون ها ، مجسمه ها ، تایپوگرافی ها ، غذاها و نوشیدنی ها و هر چیز دیگری که فکرش را می کنید ؛ نمود پیدا می کند و با این روش یک رزومه ی کاری قوی برای ارائه به سفارش دهندگان خواهید داشت.
اصل سوم – خودتان باشید
از اینکه خودتان را در آثارتان بیان و نشان دهید نترسید. شاید بترسید شما را از روی آثارتان قضاوت کنند ؛ در صورتی که انعکاس دقیق از شما در آثارتان به نمایش درخواهد آمد که برای پیشرفت کاری شما و منحصربفرد بودن سبک تان مفید خواهد بود.
اصل چهارم – بر روی نقاط مثبت تان تمرکز کنید
هنگامی که نمونه کارهای خود – که به آنها افتخار می کنید- را جمع آوری کردید ، تمرکز خود را بر روی اولین مشتریان و سفارش دهندگان آثارتان معطوف کنید . برای این کار نیازمند تهیه و راه اندازی یک وبسایت گران و یا هزینه کردن برای تبلیغات گزاف و هزاران دنبال کننده در صفحه ی اینستاگرامتان نیستید . به روز رسانی صفحات اجتماعی شما کار سختی نیست بلکه گرفتن ده مشتری و سفارش دهنده اول برای شما سخت است. شما می توانید بعدها به عقب بازگشته و این مراحل را با دریافت پول سفارشتان ، آسانتر به سرانجام برسانید.بنابراین آنچه مهم است صرف زمان و تلاش برای دریافت اولین سفارش است.
اصل پنجم – ادامه دهید ، نایستید !
اگر با یک سبک خاص به موفقیت رسیدید ، دست از پیشرفت نکشید. پس باید به حرکت خود در مسیر رو به پیشرفت ادامه دهید. پس اگر می خواهید یک شغل حرفه ای و ثابت داشته باشید ، درها برای تغییر شما همیشه بازند و باید برای ارتقاء آماده باش باشید .
اصل ششم – حق کپی رایت آثار خود را به کسی ندهید
در اکثر قراردادها ، حق کپی رایت قید می شوند که مشتریان متقاضی آن هستند. به همان اندازه ؛ هستند برخی از هنرمندانی که حق کپی رایت آثار خود را نمی دهند و اصلا برای این مورد اهمیتی قائل نمی شوند . بنابراین انتخاب با شماست .
اصل هفتم – صادق باشید
بهتر است که در وعده هایی که به مشتری می دهید ؛ صادق باشید . در خصوص تحویل کار نیز مقید به اجرای کار و تحویل آن در موعد مقرر باشید. چنانچه برای اجرای کار و سفارش خود نیاز به زمان بیشتری دارید ؛ برای دریافت راهنمایی بیشتر و درخواست زمان ، تنها کافیست که از سفارش دهنده بپرسید ، چرا که انتظار نمی رود شما به همه چیز اشراف و آگاهی داشته باشید.
اصل هشتم – یاد بگیرید چه زمانی باید نه بگوئید !
در ابتدای هر کاری ممکن است گفتن آری ، قدری وسوسه انگیز باشد. شما براحتی می توانید خود را در موقعیت سفارشی که به شما رجوع شده قرار داده و بررسی کنید که آیا می توانید سفارش را در بهترین روش و در زمان مورد نیاز و مقرر خود به اتمام برسانید یا نه . تجربه به شما یاد می دهد که برای هر سفارش به چه مدت زمانی نیاز دارید .شاید در ابتدا این زمان برای شما زیاد بنظر آید . بنابراین موقعیت سنجی کنید و اگر واقعا نمی توانید یک سفارش را به هر دلیلی به سرانجام برسانید ، نه بگوئید ؛ چرا که انجام یک کار فریبنده نه سودی برای شما و نه مزیتی برای سفارش دهنده خواهد داشت.
اصل نهم – حرفه ای باشید
در ارتباطات خود با سفارش دهندگان ، در ارائه ی کار خود به مشتری و در مدیریت زمان خود ، حتی زمانی که سفارشی ندارید ؛ حرفه ای عمل کنید .
اصل دهم – سخت کار کنید
اگر در زمینه ی تصویرسازی مشتاق هستید ، شاید تبدیل شدن به یک تصویرگر حرفه ای ، برایتان غیر ممکن بنظر بیاید. برای چیزی که عاشقش هستید سخت کار کردن بهتر است تا اینکه چیزی که هستید ؛ باقی بمانید. پس برای چیزی که واقعا می خواهید ، نهایت تلاش خود را بکنید؛ در غیر اینصورت همیشه در جایگاهی که هستید درجا خواهید زد.
ترجمه شده از منبع : سایت دیجیتال آرت آنلاین(10 اصل که هر تصویرگر باید بداند)